Alberto portugal barn fodboldtrøjer LacyHenr

midtbanespiller Fabinho siger at han ville blive

Med Ronaldo angiveligt til hensigt at afslutte Real Madrid ESPN FC s Mark Ogden vurderer chancerne for en Man United-tilbagevenden.

Kilder har Uruguay vm trøje fortalt ESPN FC, at United har andre midfieldmål – inklusive Eric Dier og Chelsea’s Nemanja Matic – men kilder tæt på Fabinho siger, at både United og Manchester City holder interesse for den tidligere Rio Ave-mand.

Djibril Sidibe har lavet fem Ligue 1 udstillinger denne sæson.

Monaco midtbanespiller Fabinho siger, at han ville blive fristet af et tilbud fra Manchester United i sommer.

Med Bacary Sagna sårede, er Sidibe sat til at erstatte Manchester City-afspilleren til højre for Les Bleus mod Nederlandene i mandagens 2018 World Cup-kvalifikation, selvom han erkendte, at han forbliver bag sin rival i Didier Deschamps ‘hakningsordre.

Shaka Hislop mener, at det er Wayne Rooneys interesse at fortsætte sin karriere hos en anden klub end Man United.

Stevie Nicol føler, Spanien vm trøje at Man United skal gøre deres bedste for at underskrive Alvaro Morata Jordi Alba og Fabinho for at styrke deres hold.

Djibril Sidibe har modtaget en sommerflyvning til Arsenal, selvom Frankrikes internationale backback ser sin fremtid i England.

Sidibe, 24, valgte at underskrive en femårig kontrakt med Monaco om sommeren i stedet for at svare positivt på overtures fra Gunners, der nærmede sig ham og derefter klubben Lille sent i overførselsvinduet.

Leave a Reply