Andrea landslagsdrakter barn SuzannaW

barcelona draktNy klubbsjef Warren Joyce sa at han kunne se Mauks kvaliteter.

Enten han får sjansen til å koble opp med Troisi, er det fortsatt å bli sett.

Den 29 år gamle Socceroo vurderer å bli med i byen etter utløpet av kontrakten i slutten av forrige sesong med kryssby rivaler Victory.

I motsetning til Mauk ‘s retur ville Troisi’ s bevegelse være akrimonious.

Han ville være den høyest profilerte spilleren for å bytte mellom de to klubber siden Harry Kewell forlenget sin Monaco drakt spillekarriere i 2013 i de røde og hvite stripene i Melbourne Heart.

Ikke en eneste hjerte- eller byspiller har flyttet den andre veien, selv om seieren var knyttet tidligere i denne offseasonen ved å signere Mauk.

Etter å ha imponert i Victory’s løp til A-League Grand Final i fjor troisse trodde hans form på Confederations Cup kan føre til en retur til europeisk fotball – eller tjene en teltkontrakt på Kevin Muscats klubb.

Den angripende midtbanespilleren hevdet at Victory ikke hadde tilbudt ham den avtalen – en påstand om at klubben Napoli drakt var privat nektet.

Den 29-åringen var på randen av et trekk til israelsk klubb Maccabi Haifa – til og med avbildet på å holde seg i skjerf – før han bestemte seg for et trekk.

Ifølge en rapport i Fairfax Media Caceres – på lån på City fra foreldreklubben Manchester City – håper å flytte til Arabian Gulf League-siden Al Wasl i håp om flere første lagspill.

RickeyFvs fußballtrikots HoseaXmea

TerrieMie billige fotballdrakter LidaGoldf

KateEmble billiga Fotbollströjor MavisUrbi

RoseRanki maglie del calcio DirkGolds

CUHJonirf Fotbollströjor barn BonnieDeS

Katherina billiga Fotbollströjor SelinaGri

Leave a Reply