AshlyUn Barcelona tröja Rene

Jag har inte råd att köpa utrustning för att undersöka råttor som jag gjorde i Frankrike, sade Djoko när han träffades på hans kontor, School of Life Sciences and Technology, ITB, Bandung, torsdag.

Carl Jenkinson misslyckades med att komma överens om personliga villkor för en Crystal Palace-omkopplare.

 Arsene Wenger, Arsenal-manager, har sagt backback Carl Jenkinson är osannolikt att slutföra ett drag före tisdagens deadline och avvisade Liverpool tröja spekulationer om att han är intresserad av Real Madrid framåt Karim Benzema.

Arsenal hade kommit överens om en överenskommelse med Crystal Palace för Jenkinson men försvararen misslyckades med att komma överens om personliga villkor och Wenger berättade för en presskonferens: ‘Det finns inga nyheter om honom alls.

Gunners har också gjort Jenkinson ‘s vänsterback Mathieu Debuchy tillgänglig, men Wenger sa att även om klubben ännu inte har fått ett erbjudande till fransmannen var det’ Barcelona tröja fortfarande möjligt ‘att han skulle säljas.

Wenger sa i december att han skulle släppa Jenkinson på grund av brist på förtroende efter att spelaren var starkt kritiserad efter att ha återvänt från en långvarig knäskada.

Arsenals enda januari-undertecknande har varit ungt utsikter Cohen Bramall, en vänsterback köpt från non-league Hednesford Town från cirka £ 40,000.

LucaMcFar maglie calcio poco prezzo Sofiamuqa

MaudeGall Fodboldtrøjer TerriTren

Albertina billige fotballdrakter KinaBetti

DarnellDo fotbollströjor barn RoxannaVe

MaudeGall Fodboldtrojer TerriTren

PatrickMi maglie calcio poco prezzo NoreenPin

Leave a Reply