Caitlyn PennyLet

Martino sa i Sport att efter att ha spelat för Barcelona i Copa del Rey-finalen mot Sevilla i Madrid på söndag den 22 maj, skulle Messi göra de två resorna över Atlanten för att säkerställa att han kunde träna med sina lagkamrater före Argentinas chans att vinna en första senior internationell trofé sedan 1993 Copa America.

Både Lionel och Jorge Messi uppträdde i domstolen tidigare i katalanska staden Gava i september 2013 för att ge bevis för Atletico Madrid nya tröja det potentiella skattebedrägeriet och båda hävdar att de inte medvetet har begått något brott.

Eftersom nyheterna i frågan bröt under sommaren 2013 har Messi-familjen enligt uppgift betalat 5 miljoner euro till myndigheterna för att täcka pengar som betalas från perioden 2007-2009. De har också sagt att de frivilligt har betalat 10 miljoner euro i skatter på grund av sådan inkomst för åren 2010 och 2011.

Argentina-tränaren Gerardo Martino säger att den nationella kaptenen Lionel Messi kommer att förbereda sig med truppen i Buenos Aires för Juni s Copa America Liverpool nya tröja Centenario innan han flyger tillbaka till Katalonien för att ge bevis i ett skattefall och sedan resa till USA för sitt lag s första spel i tävlingen.

I den fortsatta undersökningen om huruvida den spanska skattebetalaren lurades på 4,1 miljoner euro i skatter mellan 2007 och 2009, kommer Barcelona-stjärnan Messi och hans far att visas före en domare vid Audiencia de Barcelona den 2 juni.

BeatrisRo Billige Fodboldtrøjer Børn SelenaHad

DaniKjspx fotbollströjor barn RosaliePa

YongStedm Fodboldtrøjer Børn CarmellaB

AureliaBl maglie calcio MatthewWe

ReginaldC Billige Fodboldtrøjer JarredBer

RochellBo Billige Fodboldtrøjer Børn AnnettaHo

Leave a Reply