Carmon Sverige drakt ConnieW

brasil vm draktav 1-1-tegningen i MilanoDen tidligere Tottenham-mannen kommer

Real Madrid har bekreftet at Luka Modric rev en muskel i venstre lår under Kroatiens Euro 2016-kvalifisering mot Italia på Brasil VM drakt søndag med midtbanespilleren som savner opptil fire måneders handling.

Modric var en viktig del av Real Madrid s Champions League-vinnende side i fjor sesongen.

En offisiell uttalelse på European Champions ‘nettside bekreftet at ‘en tåre av venstre proksimal rectus femoris senen er funnet’ etter en skanning etter at Modric ble erstattet tidlig i løpet av 1-1-tegningen i Milano.

Den tidligere Tottenham-mannen kommer til å savne flere viktige kamper, blant annet i desember ‘s Club World Cup i Marokko, Madrid derby på Atletico 8. februar og Reals første slips i knockout-fasen i Champions League.

Skannene viste en liten tåre – noe som vil holde 29-åringen ut av action for hvor som helst mellom 12 og 16 uker.

Men han kunne være tilbake i tid for Clasico i Barcelona 22. mars.

Real Madrid-stjernen Toni Kroos innrømmer at hans side Brasil drakt vil savne Luka Modric som skadet seg selv for å spille for Kroatia.

Ifølge AS.com Modric landet på Madrid-Barajas flyplass i midten av ettermiddagen på mandag og dro rett til Reals medisinske klinikk for å bli undersøkt av klubbens leger og gjennomgå en MR-skanning på venstre lår.

Det var ingen reelle overraskelser da Kroatias manager Ante Cacic kåret sin siste 23-mannskap for EM. Dejan Lovren er ikke der, men vi har visst det for en stund.

Leave a Reply