Celesta fodboldtrøjer DoyleFre

ent hat-trick fra 2007-2009 Ishii er den fjapans

‘Vi ønsker at give en god præstation som J-League repræsentanter og nå finalen,’ sagde han til en pressekonference mandag.

‘Der kan være træthed, men jeg kan føle spændingen forhøjelse. Vi har skiftet England vm trøje 2018 mentalt. Vi vil forsøge at kæmpe som japanske mestere. ‘

Kashima er Japans mest succesrige klubber med de otte ligatitler, en rekord seks J-League Cups, fire Kejsers Cup-triumfer og en flerårig tilstedeværelse i top halvdelen af ​​J-League.

Deres succes har haft en tydelig brasiliansk smag med ni af deres 13 ledere, der kommer fra det sydamerikanske land, herunder Zico, Edu og Oswaldo de Oliveira, som masterminded et hjemmebetjent hat-trick fra 2007-2009.

belgien vm trøje

Ishii er den første japanske leder for at vinde J-League med klubben.

Kanazaki, der scorede 13 mål fra 33 kampe i den netop afsluttede kampagne, er tydeligvis Kashima’s hovedstrejtrussel, men det er et kollektivt stort kamp temperament, der har tjent klubben så godt gennem årene.

Selvom det har vist sig at være tilfældet på hjemmemarkedet, har de sjældent blomstret i den internationale konkurrence, og et enkelt kvartfinale er deres bedste finish i seks asiatiske Champions League kampagner.

Club World Cup kunne ikke være kommet på en bedre tid til Auckland City-træner Ramon Tribulietx, hvor spanien håber en god præstation i Japan fra Oceania-mesterene kunne forbedre sine udsigter til at finde et job med en professionel side.

Wellington Phoenix, New Zealands eneste professionelle hold, er for øjeblikket uden en træner efter at Ernie Merrick uventet har trukket sig fra A-League klubben mandag.

Leave a Reply