Chase fotballdrakte norge DillonPe

BeckenbauerKoch sa Beckenbauer signerte avtalen den 2

Den 70 år gamle æresministeren i Bayern München står overfor nye spørsmål i et forsøk på å vinne avstemningen til et annet tidligere Brasil VM drakt medlem av FIFA-ledelsen, Jack Warner, som ble utestengt fra fotballaktivitet for livet i september.

Tidligere i måneden reiste presidenten til den maltesiske FA bekymringer over en vennlig kamp som involverte Bayern, ifølge Mail på søndag, ble vedtatt i 2000, før VM-avstemningen, under et hemmelig møte med Beckenbauer.

Koch sa Beckenbauer signerte avtalen den 2. juli 2000, som er rapportert å ha gjort en rekke forsikringer, inkludert løfter om World Cup-billetter og vennlige kamper. Radmann paraferte også dokumentet.

Bayern ble også enige om vennskap i Thailand, Tunisia og Trinidad og Tobago før VM-avstemningen, med alle TV-rettigheter som CWL inneholdt.

Ifølge rapporter i Suddeutsche Zeitung og Manager Magazin i 2003 var tidligere FIFA-styremedlemmer Worawi Makudi, Thailand, og Warner, Trinidad og Tobago, kontraktspartnere av CWL.

DFBs interne undersøkelse Brasil VM drakt viste Beckenbauer, og hans rådgiver Fedor Radmann, som også var på tilbudskomiteen, hadde utarbeidet en kontrakt som tilbyr Warner ‘ulike tjenester’, bekreftet Koch til tysk pressemelding dpa.

Koch hadde sagt til ZDF TV mandag kveld at det var ‘høy tid’ for Beckenbauer – som vant VM med Tyskland som både spiller og coach – for å avklare saker og hjelpe DFB til å svare på spørsmål om hva som akkurat skjedde.

Leave a Reply