Cleta MackAdam

Southamptons senaste historia har varit en historia om kontinuerlig förbättring, trots vanliga ledningsförändringar och att slå Inter i Europa skapar en ny hög punkt för en klubb som jobbar med sitt arbete intelligent och noggrant. Kanske finns det en moral där inne för klubbar vem chuck lastbilar av pengar på spelare och tränare utan att ha den bakomliggande idén att ställa upp det hela.

The Warm-Up kan inte hitta något som länkar Bayer Leverkusen tröja 2018 Mourinho och Aritz Aduriz – kanske stannade de en gång i närliggande lyxvillor i Seychellerna? Kanske Aduriz kan också ha en djup motvilja för Arsene Wenger? – men det skulle vara omöjligt att inte nämna det faktum att Athletic Bilbao-anfallaren gjorde alla fem mål i klubbens 5-3 seger över Genk igår kväll.

Jack Lang rörde förtvivlan som vallmokriget infekterar på själen tidigare i veckan. Vid Joe-namnet undertecknar Tony Barrett artfully det nonsensargumentet att vallmo inte är en politisk symbol och förklarar Juventus tröja 2018 hur högerpressen arbetade sig i en frenesi över denna fråga under ett antal år.

Om 2016 har lärt oss något är det så lugna och nyktera röster kommer att råda så The Warm-Up är ganska övertygad om att detta kommer att vara slutet på det.

Höjdpunkten i helgens fotboll måste vara söndagens nordliga London därby som Arsenal värd Tottenham vid 12:00.

HiramApel maglie calcio poco prezzo TanishaJi

GordonWei Fodboldtrøjer Valentina

MalcolmHe maglietta calcio RedaQpgji

AngeliaTu billige fodboldtrøjer ElvisDemp

PamalaTjm Günstige fußballtrikots SheliaBil

MahaliaDe Fotbollströjor barn Ambrosenx

Leave a Reply