Darren fotballdrakter 2018 SolomonM

barcelona draktSpilleren ble sett flere ganger før rapporten ble arkivert tilbake at han ikke var ansett god nok til å flytte til Manchester United.

Scouting er en inexakt vitenskap. United kom også til å konkludere med at en ung Fernando Torres ikke var det som var nødvendig i Old Trafford. Denne oppfatningen kan ha blitt revidert under flere stjerneopptredener av Torres for Liverpool mot United, akkurat som de fikk det veldig galt Napoli drakt om Isco.

Den balletiske midtbanespilleren fra den britiske begunstigede kystbyen Benalmadena på Costa del Sol var mann i kampen på tirsdag kveld da hans Real Madrid-side beseiret United 2-1 i European Super Cup i Skopje Makedonia.

Madrid var så overlegen i den første timen at spillet så akkurat ut som det var: de spanske europeiske og verdensmesterene mot det sjette beste laget i England i fjor.

Madrids tre midtbanespillere som vant ros fra Jose Mourinho etter at spillet spilte i den høye sommervarmen Chelsea drakt som krevde to ekstra pauser for drinker.

Isco var på hans strålende beste mot en klubb som bestemte seg for å prøve å signere ham.

Mourinho hevdet at mellom 20. og 40. minutt i kampen spilte Madrid det perfekte spillet.

Zidane, som har gjennomsnittet et trofé hver 97 dager i sin tid som sjef på Bernabeu, vil fortsette å sikte på toppen.

StardyLmv fußballtrikots SuzanneHi

RosalindM Fodboldtrøjer ErrolTrav

CalvinClo maglie calcio NeilSwinf

Arielleip maglie calcio JeremyRic

LaureneKo maglie del calcio BrandiRei

AndreasRi fodboldtrøjer AidenJdfl

Leave a Reply