Doreen billige footballdrakter VonnieCa

for øyeblikket Ikke bare sluttet president Sepp

Platini sier at han fortsatt er fast bestemt på å kjøre for FIFAs president og har gitt alle nødvendige opplysninger til undersøkelsesmyndighetene.

Nominasjoner Brasil VM drakt til FIFA-presidentskapet måtte sendes innen 26. oktober med hver kandidat utpekt av minst fem nasjonale foreninger.

Lauber har åpnet straffesak mot Blatter om betalingen. Blatter nektet noe forseelse.

Nå ser det ut til at FIFA har begynt å lytte, i hvert fall for øyeblikket. Ikke bare sluttet president Sepp Blatter, men han og Domenico Scala, leder av FIFAs revisjons- og compliancekomité, uttalte på tirsdagens pressekonferanse at mange av reformene foreslått av IGC tilbake i 2014 ville bli tatt opp.

Pieth, professor i straffelov ved Basel universitetet, ledet regeringskonferansen fra 2011-14. Han tok opp innlegget i kjølvannet av flere FIFA-skandaler, blant annet en om stemmekjøp for vertskapsretten til 2018 og 2022 VM.

Et annet Brasil VM drakt forslag var at FIFA skulle utføre bakgrunnskontroller på at de individer som ble nominert til stillinger i FIFAs styre, er bedre til å identifisere dårlige tegn og eventuelle interessekonflikter. Likevel ble de nesten universelt avvist.

Under sitt ledelse kom regeringskonferansen opp med det som syntes å være beskjedne forslag, inkludert tidsbegrensning og aldersgrenser for presidentskapet og styret, samt større åpenhet om hvordan disse personene ble kompensert.

MelodyWei http://alexearn.com/index.php?topic=189708.0 KareemPin

LupitaVsj http://parilka.pro/component/k2/itemlist/user/12166 FerminBou

MilagrosD http://latestbookmark.com/story.php?title=colombia-vm-drakt-footballdrakter-med-navn RozellaPa

DoreenMoe http://www.maoyouhe.com/home.php?mod=space&uid=481681&do=profile RebbecaKi

CristinaL http://mcbbs.kuboluo.com/home.php?mod=space&uid=152406&do=profile&from=space AltaMcDon

RyanHutch http://sktricklearn.ml/ste-gang-i-holdets-historie-montreal-impacthvor-kom-dselvom-orlando-citys-2-1-hjemme-vinder-over-montreal-impact-udsatte-tfcs-playoff-parti-er-holdet-pa-forersaedet-i-ostkonferencen-med-tre-reste/ AlisonCla

Leave a Reply