Doris fodboldtrøjer med tryk AXXDelil

alifax med to spil at spare succes var ik

Efter ændringen af ​​reglerne sidste år, er mellemmænd ikke længere forpligtet til at bestå en eksamen for at kvalificere sig. De skal have et ‘upåklageligt ry’ – i det væsentlige uden kriminel rekord – Brasilien vm trøje har ingen konfliktinteresser, og i England betaler 500 £ for at registrere sig hos FA. På det tidspunkt erklærede London-baserede Association of Football Agents, at reglen-forandringen ville skabe ‘anarki’ i branchen.

Hvad en forskel om året har gjort for Cheltenham Town. 12 måneder på fra heartbreaken af ​​at slippe ud af fodboldligaen, sendte klubben en øjeblikkelig tilbagevenden til League Two i sidste weekend med en 2-0 sejr over Halifax med to spil at spare.

Spanien vm trøje

Øjeblikkelig succes var ikke garanteret. Supporterne var bekymrede over at skulle konkurrere mod andre National League hold med større budgetter. Og det faktum, at Cheltenham i de seneste årstider blev slået ud af FA Cup af hold, som de nu ville spille regelmæssigt, gjorde heller ikke noget for godt.

  Afsky over Whaddon Road som nederlag til Shrewsbury slutter Cheltenhams 16-årige ophold i fodboldligaen i april 2015 Foto: Murry Toms

Vi har kun gjort det til fodboldliga i 1999, men måske begyndte vi at tage det for givet

‘Vi gjorde sådan et rod i det sidste sæson og kastede det hele væk unødigt,’ indrømmer Murry Toms. Han voksede op i Cheltenham og har fulgt klubben siden slutningen af ​​1980’erne. ‘Vi har kun gjort det til fodboldliga i 1999, men måske begyndte vi at tage det for givet. En masse kredit skal gå til min onkel for at holde mig interesseret i ikke-liga fodbold i så lang tid. ‘Murrys onkel, Raymond Jackson, tog ham og sin egen søn Michael til Whaddon Road fra en tidlig alder. ‘Jeg husker tydeligt et spil med ham i slutningen af ​​1991/92 sæsonen. Det var det sidste spil i konference sæsonen, og vi slog Welling United 3-1. Men vi blev stadig henvist til Southern League Premier, fordi Kidderminster Harriers havde vundet andre steder. Jeg stoppede aldrig tilbage efter det! ‘

Leave a Reply