Epifania TeganTah

Manchester United är tillbaka i jakten på Toni Kroos enligt Mirror, två år efter att tidigare chef David Moyes misslyckades med att fånga sin signatur. Rapporten säger att Van Gaal vetoade några drag för Kroos 2014 när han tog över, vilket lämnar frågor om det nya jaget för Kroos föreslår att holländaren kanske inte dikterar överföringspolitiken längre.

Solen rapporterar att N ‘Golo Kante och Granit Xhaka är Arsenals bästa sommaröverföringsprioriteringar, eftersom Manchester United tröja Wenger ser ut att se över Gunners mittfält enligt Sun. Berättelsen tipsar att långa truppspelare Mikel Arteta och Mathieu Flamini sannolikt kommer att lämna klubben på sommaren, medan de förhoppningsvis gör en överenskommelse med Kante och Xhaka. Det nämns också att samtal har gått med Xhakas klubb Borussia Mönchengladbach, med överföringsfaktorn beräknat vara 27,5 miljoner pund.

Daily Mail-rapporten som Middlesborough har gått med i Tottenham, Leicester, Southampton, Crystal Palace och West Brom i kampen för Gents anfallare Laurent Depoitres Bayer Leverkusen tröja underskrift. Depoitre har gjort 14 mål för Gent den här säsongen och uppmanades till Belgiens trupp för första gången. Depoitre har ett år kvar på sitt kontrakt och anses vara värd i närheten av 12 miljoner pund.

Som Roberto Martinezs framtid hos Everton ser allt utom, rapporterar Mirror att Stoke’s Mark Hughes är favorit för den lediga positionen på Merseyside.

DenisGain billige fotballdrakter AlizaGagn

MelvinaBo Fodboldtrøjer JillIllin

BuddyBirm Günstige fußballtrikots RenateEal

VioletBed billige fodboldtrøjer JeannineH

HilarioPa fotballdrakter barn EstebanGo

Julissamu maglie del calcio MarquisDa

Leave a Reply