Felipe nye fotballdrakter MiaConne

Solen forstår at de er villig til å betale Christian Bentekes 32,5 milliarder kroner utgivelsesklausul og kjøpe angriperen fra Aston Villa med de røde djevlene som målretter mot en ferdig avtale i helgen.

Benteke ønsker å spille i Champions League og United vil tilby ham det, for ikke å nevne en monsterpakke. Liverpool gjorde Benteke til en prioritet, men var ikke villig til å betale sin utgivelsesklausul, som åpnet døren til United. Nå kan Reds bli brent, med United Valencia fotballdrakter 2018 inklare nærmere å erstatte Robin van Persie.

Tottenham diskuterer en overføring for Roberto Soldado som vil se at de tar et stort tap på angriperen. Mirror mener at Spurs snakker til Sevilla om en £ 11m-avtale bare to år etter at Tottenham kjøpte ham for £ 26m. Sevilla er villig til å matche Soldados etter skatt.

Soldado har vært en feil på Spurs, og klubben gikk inn i sommeren og visste at de ville ta et stort tap. Han har scoret bare fire mål fra åpent lek i de to siste Lazio fotballdrakter 2018 Premier League sesongene, og er nå feil side på 30. Faktisk £ 11m ville være en anstendig bit av virksomhet på dette punktet.

Louis van Gaal gjorde det klart at Victor Valdes ikke kommer tilbake til United, noe som betyr at de trenger en ny back-up målvakt. Mailen hevder at mannen kan være Sergio Romero, men legge til United må slå Real Madrid og Roma for sine tjenester.

GeorgeSod maglie calcio poco prezzo AnneDowdl

MohamedSe maglie calcio TaylaHofm

HowardBya maglie calcio a poco prezzo AlyciaSal

StarBlain fotballdrakter barn RickSumme

FloyRayno billige fotballdrakter DeandreBu

NicholDul maglie calcio a poco prezzo ChristiHo

Leave a Reply