Fidelia Norges drakt KieranAf

chelsea fotballdraktSanchez reagerte på kommentarer Mexico International Hernandez hadde sagt at han sliter med å være en første lagspiller regelmessig på sitt sesonglange lån fra Manchester United.

Angreperen, 26, har gjort 13 La Liga-skudd og scoret tre mål for Carlo Ancelottis side, men bare en av dem har vært som startbilde.

Hernandez, som scoret i Mexico 1-0-seier over Ecuador på søndag, sa: ‘Min situasjon er frustrerende. Jeg deltar, gi alt mitt i trening, men Roma Fotballdrakt for å spille i kamper, er mulighetene minimale. Jeg tilhører et lag, men er ikke en del av den viktige delen, de faktiske spillene.

Hernandez takket sine fans etter Mexico-seieren. El Tri-ansiktet Paraguay på tirsdag og Hernandez starter på benken sammen med Villarreal s Giovani dos Santos som trener Miguel Herrera gir de yngre spillerne en sjanse.

Real Madrid-legende Sanchez sa at i løpet av sin tid på Bernabeu måtte han også slite fordi mulighetene var knappe, men la til at erfaringen bidro Monaco Fotballdrakt til å bygge sin karakter og hjalp ham med å møte realitetene.

Sanchez sa han er overrasket over at det har tatt Hernandez to år i Europa for å uttrykke frustrasjonen som er typisk for meksikanske spillere i utlandet.

Chicharito snakker om alle sine tilbud fra andre klubber hvordan det vil være å spille Man United og hvorfor han valgte West Ham.

TamKeiste maglie calcio LIUArmand

BernardNu Billige Fodboldtrøjer ModestoAm

CliffordO maglie calcio poco prezzo EulaWink

LibbysjYq fotballdrakter BryanCond

KSOChasit maglie calcio Constance

OnaDriver Billige Fodboldtrøjer LornaHutc

Leave a Reply