Franklyn Spanien vm trøje GreggTa

e for hvad pressen siger Elfenbenskysten pr

Vi fortsætter med at forsøge at påpege det fuldstændige forgæves at reklamere for en online dating service ‘for interessante mennesker’ til de naive folkemusik, der kører Guardian Soulmates, men de har Brasilien vm trøje stadig ikke noget af det. Så her går du – tilmeld dig her for at se profiler af den slags erudite, omgængelige og venlige romantikere, der aldrig ville drømme om at gå ud med dig.

Deltag i AC Jimbo og co for den seneste udgave af vores World Cup Football Daily podcast.

‘Spoon-bending psychic’ Uri Geller regner med at have forbedret Englands verdensmesterskaber, hvis Roy havde bragt ham til Brasilien. ‘Han burde have fløjet mig derude,’ jublede Geller. ‘Jeg er stadig villig til at komme på et fly i dag og flyve nu. Men ledere er bange for kontroverser, som regel og bange for, hvad pressen siger. ‘

Brasilien vm trøje

Elfenbenskysten præsident Alassane Ouattara har gjort det forsøgte men ikke altid betroede tilbud om at doble spillere bonuser, hvis de slog Grækenland i dag og nå de sidste 16. ‘Ivorians er stolte af dig, han er stolt af dig’ nationalforsamling, Guillaume Soro.

Chile coach Jorge Sampaoli har anklaget Holland for at være alt for defensiv og sagde, at Louis van Gaals hold ikke fortjente gårdagens 2-0 sejr. ‘Vi ønskede at spille, og Nederlandene gjorde det ikke,’ parped Sampaoli.

Luis Suárez har igen taget en pop på den engelske medier og sagde, at han følte sig under angreb før Uruguays 2-1 sejr over Roy’s modige drenge i fremtiden. ‘Du skulle vide, hvad der skete, og jeg synes, det var ikke mere end papirerne,’ jibed han. ‘Fordi alle ved, at jeg blev valgt til årets bedste spiller. Selv folket i Premier League stemte for mig. ‘

AngieVand http://www.setabookmark.com/user.php?login=alannahkil BrentBonn

ACQJeanfy http://social.dailybookmarking.com/story.php?title=uruguay-vm-landslagstroeja-fotbollsklaeder ChristieB

YLZElliot http://forum.galtuntepe.com/index.php?topic=321845.0 JosefBrod

HJXDomeni http://ghabolshi.com/groups/michel-kjop-fotballdrakter-rosiehin/ PiperIgj

Demetrius http://pos.escada.co.kr/?document_srl=5099219 CaridadCu

EviextAm http://tymagnet.com/home.php?mod=space&uid=71170&do=profile&from=space RandalSis

Leave a Reply