Helaine Monaco Fodboldtrøjer børn LSCJewe

Mens helte og potentielle matchvindere er kommet i Frankrig, har der været masser af flops og skurke også.

Her er et blik tilbage på vinderne og taberne, der starter med de gode fyre . . .

Så meget for at fortynde kvaliteten. Succeshistorierne for de såkaldte minnows har været højdepunktet i turneringen. Den utrolige islands side, trukket ud af en befolkning i en befolkning. Den vidunderlige walisiske, ved deres første turnering siden 1958. Irsk og Napoli Fodboldtrøjer børn Northern Irish, brølede af deres utrolige tilhængere. De redoubtable ungarere, som aldrig giver op. Og et ord for fattige Albanien, hvis galantry mod oddsene vil leve længe i hukommelsen. Der er stadig problemer med turneringens ekspansion til 24 hold, men kvalitet er ikke en af ​​dem.

Andres Iniesta bliver bedre og bedre. En fremragende præstation i Spaniens 3-0 sejr mod Tyrkiet blev dækket af en sensationel undvigende manøvre, som børn over hele verden vil forsøge i parken. Omgivet af forstyrrende tyrkiske midtbanespillere Roma Fodboldtrøjer børn tog Iniesta simpelthen bolden ud af ligningen ved at flimre det lige op i luften og tage et skridt sidelæns, og med tilstrækkelig plads behørigt skabt indførte Iniesta simpelthen den faldende bold tilbage under kontrol og nudged det ud til Juanfran. Magnificent.

Vær ikke overrasket over, om Columbus Crew, ledet af andenårss træner Gregg Berhalter, bygger på sin imponerende tredjeparts finish.

DaciaSerr Billige Fodboldtrøjer Børn Patriciac

TammyPlat billiga Fotbollströjor LeonardBe

PhilippHi maglie del calcio OrvalLdyl

Glorykdjj Billige Fodboldtrøjer RGYSuzett

MilesThur maglie calcio LukeBfjy

Maryjonkh Fodboldtrøjer Børn MyrtisNew

Leave a Reply