Hermine Kroatia drakt PatLeis

på lån på Sunderland viste at han

I sannhet burde Fabio Borini ha forlatt Liverpool i fjor da Sunderland gjorde et tilbud om å registrere seg permanent, men til hans kreditt prøvde Frankrike drakt han å få ting til å fungere på Anfield. Til tross for å være trent av Brendan Rodgers i Chelsea og Swansea i fortiden, har Borini ikke blitt sett så bra nok, og med Danny Ings og Divock Origi kommer han, får han enda færre sjanser til å skinne. Hans tid på lån på Sunderland viste at han har talent og ved 24 må han spille mer regelmessig enn han er nå. Med lag som Lazio og Inter Milan sa han å være interessert i å bringe ham tilbake til Italia, har han sikkert spilt sitt siste kamp for Liverpool.

Borini var Brendan Rodgers ‘første signering som Liverpool-leder tilbake i 2012, men den 24-årige har opplevd en frustrerende tid på klubben, og scorer bare to Premier League-mål.

Liverpool-angriperen Fabio Borini er villig til å forlate klubben i Frankrike vm drakt sommer som leder Brendan Rodgers omstrukturerer sin fremoverlinje.

Reds bekreftet mandag at de hadde inngått en avtale om signering av Burnley-angriperen Danny Ings, som presset Borini lenger ned i hakkefeltet.

Samtidig skjønt vil jeg spille for en av de største klubber, og jeg vil spesielt spille i Champions League, noe jeg ikke kan gjøre i Newcastle.

Sissoko er også ønsket av Arsenal og Manchester United, men Frankrikes internasjonale kan favorisere et trekk til Anfield da han er mer sannsynlig å se spilletid.

Leave a Reply