JackieB Everton Tröja Loren

ajax tröjaMed många matcher som inte lyckades excitera, så fanns underhållning i stånden och runt värdstäderna, eftersom de allra flesta supporterar väckte färg, passioner och humor mot förfaranden, med republiken Irlands fans sparkade saker med en charm offensiv riktad mot värdarna .

Nordirlandssången ‘Will Grigg s on Fire’ togs upp av stödjare av alla färger, antingen ordnade eller anpassade för lokala hjältar, och det sjöngs även till de sista dagarna av tävlingen av Barcelona Tröja tyska, franska och walesiska anhängare. Wales fans gjorde också ett anthem av ‘Don t ta mig hem’ som deras fantastiska resa till semifinal fortsatte och England s visade. Det reverberated runt Lyon före och efter deras semifinal förlust till Portugal.

Men mest engagerande av allt, isländsk åskklap som var signaturens kulturella anteckning av hela turneringen. En obekyrd ritual före Euro 2016 sparkade av, vid natten av den slutliga UEFA hade en person på arenan cajoling båda uppsättningarna av supportrar att göra Liverpool Tröja sina egna. Frankrike hade omfamnat det till och med på att slå Island och gjorde det sedan till en central del av sina fester efter deras seger över Tyskland i semis. Det hördes också på gator över hela Frankrike.

Inte bara förmodligen de två värsta lagen i turneringen, men också två av de värsta uppsättningarna av supportrar i turneringen också.

KelseyKay maglie calcio HectorXzi

JennaLamm fußballtrikots Günstige SilasHaug

JeanetteK Billige Fodboldtrøjer Børn Geraldohy

KarlYeage maglie del calcio DesmondMe

DoloresVe fußballtrikots kinder JulianneG

RosarioWh fußballtrikots AbbyPeqny

Leave a Reply