Jarrod fodboldtrøjer TamGulay

Desuden er Wolves ‘nye manager portugisisk Nuno Espirito Santo, som blev Mendes’ første klient tilbage i 1996 som målmand i hans spilledage.

Mendes ‘indflydelse i Valencia landede tidligere Nuno lederens job i Valencia for en 18-måneders spell, der endte med hans erstatning af Gary Neville i november 2015 og sidste sæson i Porto, som sluttede med at hans kontrakt blev opsagt efter en sæson uden sølvtøj.

I januar napoli Fodboldtrøje lavede Wolves £ 13m signeringen af ​​vinger Helder Costa, der tidligere lånte ham fra Benfica. Mendes ‘indflydelse i Portugal giver ham adgang til talent over hele linjen i sit hjemland. Sidste måned blev forsvareren Roderick Miranda underskrevet fra Rio Ave, en anden klub med Mendes-links og en gang coachet af Nuno.

Selvom Wolves klubben embedsmænd i sidste måned nægtede at Mendes er ansvarlig for klubben transfer politik, hvilket ville være ulovligt under FA regler, ser det ud napoli Fodboldtrøje til, at han har et betydeligt sige om indkommende og outgoings spillere. Nuno ‘s forgænger, Paul Lambert, som havde stillet skibet efter, at den tidligere italienske målmand Walter Zenga havde klubben på randen af ​​nedrykning, gik væk efter en tvist om rekruttering.

Neves ‘ankomst antyder at Wolves sandsynligvis vil blive brugt som et vindue til Mendes’ spillere.

KazukoBen fotballdrakter barn WardEasty

MerrihrPb maglie calcio poco prezzo BryonPick

RachelmhO fußballtrikots Günstige LisetteYo

PenelopeS maglie calcio Spencerou

JasminCat Billige Fodboldtrøjer ChongStow

CarmelaMe fodboldtrøjer børn JanisEdwi

Leave a Reply