Jeanett billig fodboldtrøjer DonnaOld

spanien vm trøjeJapanske kontingent i Natal Ikke fhavde han gi

Japans bedste chancer for første halvdel var ankommet meget tidligere, Yuya Osako gik tæt på to gange om tre minutter. Efter at have lavet en redning fra Orestis Karnezis ned til målmandens ret, krøllede Danmark vm trøje han en mere giftig indsats bred over stolpen på den anden side. Kort efter sendte Keisuke Honda et frispark mod øverste højre hjørne af målet, som kun blev nægtet igen af ​​Karnezis.

Japan ville se meget mere besiddelse for at starte anden halvdel, men opnåede lidt med det. Det var at fortælle, at den 57. minut introduktion af Shinji Kagawa – som var blevet efterladt ud af start XI efter en flad præstation under hans hold 2-1 nederlag til Elfenbenskysten – skulle producere en af ​​de største cheers af natten fra den store Japanske kontingent i Natal.

Serbien vm trøje

Ikke før havde han gået ind på banen, men Grækenland kaldte deres bedste chance for kampen, Gekas sendte et hovedstød ned i venstre hjørne af nettet lige fra straffespark. Kun et fint refleksstop fra Kawashima holdt scoringsniveauet.

Japan vil spilde en endnu bedre mulighed øjeblikke senere. I det 68. minut løb Atsuto Uchida på en lang bold ind i kassen og spillede det hurtigt i kanten af ​​seks-yardområdet. Yoshito Okubo ankom på den anden side med et åbent mål til hans barmhjertighed, men skruede sit skud højt og bredt.

Der var yderligere chancer i begge ender. Uchida smed bredt af posten fra fem værfter til Japan, og Okubo stak Karnezis palmer fra afstand. Grækenland lancerede en anden tæller, med Jose Holebas testet Kawashima. Men hvem ved, hvor lang tid det ville have taget disse to misfiring sider at producere et mål? 90 minutter havde vist sig at være utilstrækkelige.

Leave a Reply