Jonathan olympique marseille fodboldtrøjer BessieWi

konkurrere med alle på verdensplan Den

Det er i det mindste teorien og en positiv fra et mexicansk synspunkt. Men der er et stigende problem, der sætter det i gang: I øjeblikket er Brasilien vm trøje der ikke nok unge mexikaner, der får regelmæssige minutter i Liga MX.

Mere end noget, har El Tris præstation indtil videre i turneringen, som også omfattede en omfattende 2-0 sejr over Argentina, bekræftet det, vi allerede ved: Mexico producerer unge, der kan konkurrere med alle på verdensplan . Den måde, hvorpå individer som Pablo Lopez matchede Tysklands bedste midt på midtbanen var imponerende, ligesom den måde, hvorpå træneren Mario Arteaga’s hold kastede spillere foran bolden og lægge pres på tysk forsvar selv ved 2-0 og 2-1 op. Der var ingen følelse af panik eller af Mexico sidder tilbage og holder på.

Da El Tri besejrede Tyskland 2-1 ned i Chile i lørdag til top Gruppe C i U-17 Uruguay vm trøje World Cup blev resultatet mødt med jubel, men ikke utroligt i Mexico. Disse typer af sejre ved Mexicos ungdomshold bliver mere og mere almindelige.

I løbet af de kommende år ser denne seneste generation at have alle de nødvendige forudsætninger for at kæmpe for steder i seniorkampen sammen med kandidater fra tidligere succesrige landsholds ungdoms sider – startende fra U-17’erne i 2005 med Giovani dos Santos, Carlos Vela og Hector Moreno.

Leave a Reply