Kiera Manchester City fodboldtrøjer Mohamed

Ankomst Dejan Lovren og Kolo Toure.

Liverpool er tilsyneladende opsat på Barcelona-forsvarer Marc Bartra, som har en klausul om fritagelse og en lys fremtid i henhold til Spaniens leder.

Catalansk avis Sport hævder, at Liverpool er blandt de interesserede parter i den 24-årige, hvis 12-årige udgivelsesklausul og lyse fremtid – Vincente del Bosque har kaldt ham fremtiden for den spanske fodbold – at få selv de som Bayern München og Manchester City PSG fodboldtrøjer interesseret .

Men Liverpools behov for forbedring af forsvaret er nok større end nogen anden stor klub i Europa, og hvis det er den faste fodbold, som Bartra vil have, vil Brendan Rodgers sikkert garantere det for ham.

Inter coachen Roberto Mancini mener, at Mateo Kovacic vil forblive i klubben trods interesse fra Liverpool.

Det var blevet rapporteret, at Reds havde slået en aftale med den 21-årige kroatiske midtbanespiller, men Mancini tror ikke, det er sandt.

At acceptere en aftale for en af ​​Europas billig fodboldtrøjer mest hippede unge spillere var aldrig lige så let som rapporterne foreslog. Den påståede £ 17m gebyr syntes lav, og hvorfor ville Inter være enige om at sælge hurtigt i stedet for at vente på højere bud fra andre klubber? betyder ikke en aftale kunne ikke ske, men det bliver meget mere kompliceret og dyrt end nogle mennesker foreslog.

GuyKeoaky billige fotballdrakter CandidaEd

XOHDorthy maglie del calcio SergioEdw

GaryEdge billiga fotbollströjor KelseyMax

AlmedaHay maglie calcio a poco prezzo EmelyHavi

GregoryHo maglie del calcio AmandaggS

EmerySton Fodboldtrøjer Børn NidiaGlov

Leave a Reply