Larhonda fotballdrakter med Krystyna

Real Madrid venstreback Marcelo sa at laget hans aldri hadde tvilte om at deres rekord uopplått løp var i ferd med å avslutte selv da de kom fra 3-1 ned for å trekke 3-3 i torsdagens Copa del Rey siste 16-etappe i Sevilla.

Sevilla gikk inn i kampen 3-0 bak fra forrige ukes første etappe, men Jorge Sampaolis supercharged-side forstyrret Madrid fra begynnelsen og var tidlig tidlig ved å besøke høyreback Danilo sitt eget mål. Selv etter Madrid-ungdommen Marco Asensio utjevnet etter en solo-runde på Athletic Bilbao fotballdrakter 2018 80 går, gikk Sevilla tilbake med mål fra debutanten Stevan Jovetic og Vicente Iborra.

Madrid var to mål ned med syv minutter igjen, men Sergio Ramos ‘panenka straff og erstatning Karim Benzema s avledet skade-streik gjorde det 3-3 om natten og presset Los Blancos’ otte måneder ubeseiret løp til en spansk rekord på 40 spill.

Når han snakket på Gol TV etter den endelige fløyten, sa Marcelo at laget hans hadde troen på at hvis de satt fast i et spill, ville det gå veien.

Real gikk ned i et tidlig hull i Sevilla på torsdag.

Zinedine Zidane s Barcelona fotballdrakter 2018 side kvalifiserer 6-3 på aggregat og tar sin plass i fredagens kvartfinale med Marcelo og forteller at fordelen fra onsdagens Bernabeu-førsteben hadde vist seg avgjørende.

Blancos vice-kaptein sa at han og hans lagkamerater ikke var for opptatt av å ha passert Barcelonas tidligere rekord ubeseiret mark, men var godt klar over at de møtte en annen test når de kom tilbake i Sevilla for en topp av bordet La Liga-sammenstøt søndag kveld.

HubertDri Fodboldtrøjer Børn JaimePiqu

NicolasMi maglie calcio a poco prezzo ZacharySu

RonLinder maglie calcio MasonAth

LCWMillie billige fotballdrakter HeleneMoy

JoeyGross Fotbollströjor TerrenceI

CarrollCl billige fotballdrakter FrancisNi

Leave a Reply