Lashunda Bayern Munche fodboldtrøje med tryk KingAnd

Den 23-årige brugte et år på West Ham på en midlertidig aftale og ser ud til at være til rådighed for en anden kortsigtet bevægelse, selvom Arsenals leder Arsene Wenger ønsker at holde ham.

Arsenal er helt sikkert godt lager i højre rygsposition med Hector Bellerin Mathieu Debuchy og de alsidige Calum Chambers alle kan spille der.

Det er usandsynligt, at en aftale vil blive aftalt indtil efter 2015 UEFA U21 Championship med Jenkinson udvalgt i Barcelona fodboldtrøje med tryk England holdet for turneringen, der starter onsdag.

VORES HENSYN: En anden sæson på lån til Carl Jenkinson giver mening med Mathieu Debuchy og Hector Bellerin, der dækker den højre tilbageplads til Arsenal i øjeblikket. Hvis Jenkinson kan sikkerhedskopiere sit imponerende år på West Ham med en anden fremragende kampagne på lån, så kunne han stadig blive regelmæssig i Emiraterne i de kommende år. Han er en meget populær person på klubben, da han er blevet en Arsenal-fan, der vokser op, og Arsene Wenger vil håbe på, at Monaco fodboldtrøje med tryk han kan fortsætte sin hurtige forbedring, om det er i Sunderland eller ej.

Rapporter tyder på, at den tyrkiske side Fenerbahce har tilbudt € 10 mio for Arsenal og Costa Rica fremad Joel Campbell, der tilbragte anden halvdel af sidste sæson på lån i Villarreal. Real Sociedad siges også at være interesseret i den 22-årige, hvilket betyder, at en budkrig kunne være på kortene.

NatishaBe fußballtrikots kinder DamienTho

DominicSa Fotbollströjor VaniaMall

EssieMcCu maglie calcio KristanKe

JamilamlV fußballtrikots BlancheRi

StanMcCar Billige Fodboldtrøjer ErinCassi

GladisCor VenusTeno

Leave a Reply