Lawerence Spanien vm trøje RamonKo

oede de var helt utrolige %EF%BBPochettino ha

Adam Morgan tilfreds med Curzon Ashton efter Liverpool-afvisning

Med vinden bag dem i anden halvleg gik Wimbledon direkte og fik målmand Burton ingen problemer med at komme fra hjørner. Deres første to mål Marokko vm trøje fra Elliott og Poleon var tap-ins, før erstatning Barnett afsluttede et manisk få minutter til at udligne og Elliott brød Curzon-hjerter ved døden.

Ardley sagde: ‘Da de fik deres tredje mål, troede jeg det var det. Men jeg har et sæt drenge derinde, der ikke giver op. Hvad en Cup slips, og en del af mig føler mig virkelig ked af Curzon, fordi jeg troede de var helt utrolige. ‘

Brasilien vm trøje

Mauricio Pochettino har bekræftet, at engelske mistanker var gyldige hele tiden – argentinske spillere, sagde han, ville øve sig at snyde i træning. Men Tottenham Hotspur-lederen advarede imod tilhængere i England, der blev helligere end dig, når det kom til dykning. Ifølge ham har engelske spillere længe kendt hvordan de skal dømme.

Michael Owen på straffe mod Argentina: Jeg kunne have opholdt sig

Pochettino viste sit punkt med henvisning til, hvordan Michael Owen ‘vundet’ en straf fra ham for England mod Argentina ved verdensmesterskabet i 2002. David Beckham konverterede det efter Owen’s børste og tumle, og England havde en 1-0 gruppespil sejr.

‘Det var 15 år siden da Owen døde,’ sagde Pochettino. ‘Tror ikke, at engelsk fodbold altid er fair play, fordi Owen sprang som [han var] i en swimmingpool. Kom nu. Jeg rørte ham ikke. Jeg lover dig. Det er sandt.’

Leave a Reply