Lou Roscoecw

Nu är det slutet på säsongen, klubbarna vet var de ska spela nästa augusti, förstås. Men hur är det för vissa spelare som har förvandlats? Blackburn Rovers, en annan stor klubb, har tappat in i League One och några av deras spelare måste säljas för att balansera böckerna. Så vi har tittat på tre av deras bättre artister från förra säsongen, som QPR kunde ta en titt på att snappa upp, nedanför.

Danny Graham Han har säkert varit Tottenham Hotspurs tröja med i Premier League och Championship hela sin karriär och var Blackburns största hot i attacken förra säsongen. Så de gick ner men han fick fortfarande mål. Graham blir 32 i sommar men han har en stor erfarenhet och kan definitivt klippa den i Championship i minst två årstider. Kan vara en skarp bit av affärer. Han är en stor anfallare men inte en målman som Matt Smith, han är snabbare och har mer av ett öga för mål.

Elliot Bennett Fortfarande bara 28 kan den mångsidiga mittfältaren spela på Atletico Madrid tröja höger eller i mitten av parken. Gjorde sitt namn i Brighton innan ett stort drag till Norwich City i Premier League. Har mycket att erbjuda i toppen av sin karriär och kan vara en anständig partner för Massimo Luongo. Kommer säkert att locka många mästerskapsklubbar nu efter Rovers ‘nedläggning.

Tottenham är den senaste klubben som planerar ett drag för den tidigare Fulham-försvararen Chris Smalling, enligt Daily Mail.

ChrisRalp fußballtrikots Günstige HowardHar

Broderick fußballtrikots FEVMichel

HenryHord fotballdrakter KathiSell

CharlineC fußballtrikots kinder JohnetteG

UXGEdward maglie del calcio LatoyaAde

JungOlive fußballtrikots kinder DiegoMoul

Leave a Reply