Marianne vm landslagsdrakter SZMHomer

monaco draktEtter en syv-spill ubeseiret strikke tidligere denne sesongen, er det fortsatt ingen garanti for at Amerika vil fullføre blant de øverste åtte og tjene en plass i playoffs, som sparker av i neste uke. For å nå Liguilla må siden få et resultat mot CONCACAF-mesteren Pachuca i uke 17.

Det er ingen tvil om at betydelige endringer vil finne sted i Amerika denne sommeren, uansett om laget gjør Liguilla. Nye spillere kommer, Napoli drakt mens andre går. La Volpes kontrakt avsluttes etter Clausura, og Det har ikke vært noen indikasjoner på at det vil bli fornyet. Landskapet vil sikkert transformere uten Pelaez som figuren.

Pelaez-epoken inneholdt fem ledere – Miguel ‘Piojo’ Herrera, Antonio ‘Turco’ Mohamed, Gustavo Matosas, Ignacio ‘Nacho’ Ambriz og La Volpe – alle som vunnet minst et trofé. Unntatt, selvfølgelig, La Volpe, som fortsatt har denne Clausuraen til å matche resten av pakken.

Den liberianske angriperen ble angivelig bøtelagt RM6000 for lovbrudd, men det Atletico Madrid drakt har ikke vært noen bekreftelse fra Selangor om å beholde sine tjenester for resten av sesongen.

Uansett hva som skjer, er Andiks sted garantert, og han er klar til å imponere hjemmelagets fans på Selayang Stadium.

Men han er skeptisk til sårede Pahang som satte opp en modig prestasjon da de tapte 3-2 til Kedah i den siste lørdagens FA Cup-finale.

Ruebenorg fotballdrakter MiaMaltby

JessiereE fotbollströjor RicoOapt

LoydMedla fotbollströjor barn ChetRoten

Keeleyipz maglie calcio poco prezzo DarinGarr

BonnyCaro maglie calcio poco prezzo DaltonFre

Sanoraabf billiga fotbollströjor DamienMor

Leave a Reply