Markus Fotballdrakter barn ZoraLaba

monaco draktForeldrene har for tiden blitt sikret av medlemmer av Abepura-politiet for å bli straffet i henhold til deres handlinger, sa han i går.

Ifølge Jahja, begynte denne hendelsen rundt klokken 05. 30, hvor offeret sammen med sin partner, vitnet Yarangga Star, har til hensikt å gå til offerets brors hus for å levere parafin. Men når du krysser gjerningsmannens hus, tilhører hunden til gjerningsmannen slik at offeret og hans partner kastet hunden ved hjelp av en stein.

Å vite Napoli drakt at hunden ble kastet, mottok gjerningsmannen ikke og brakte en machete påtale offeret og vitner Bintang Yarangga, noe som resulterte i en slepemunn, sa han som sitert fra Cenderawasih Pos.

Den sint gjerningsmannen svingte machete direkte ved vitnet til Bintang Yarangga, men ramte ikke. Når han så dette, angret offeret straks gerningsmannen, men gjerningsmannen returnerte selv for å angripe offeret, noe som førte til at offeret fikk et revet sår på håndleddet og venstre skulder.

Offeret sammen med partneren Bintang Yarangga flyktet til gjerningsmannen, hvor offeret gikk rett Liverpool drakt til Abepura Hospital ved å ri en ojek for å behandle såret han opplevde, fortsatte han.

Etter å ha mottatt behandling på Abepura sykehus, gikk offeret hjem og rapporterte hendelsen til familien. Da har offerets familie, som var på Abe Pantai, tenkt å reise hjem, men før offerets familie hadde meldt hendelsen til en av Abepura-politifolkene som var i Abe Pantai, som sammen sammen memgamankan-tilhengere.

JuliPache Fodboldtrøjer Børn DelphiaBe

ImaGoodfe Billige Fodboldtrøjer JosephWil

KristieZz fotbollströjor ArtRonang

VeronicaM maglie calcio poco prezzo AltonBoui

PaulaKate maglie calcio a poco prezzo ErnieBurd

ShaunMcMa Billige Fodboldtrøjer Børn ElvaGuthr

Leave a Reply