Martha fotballdrakter barn med trykk Francesc

Etekiama scoret to ganger i første omgang

Mens taktiske slag i 2010 handlet om midtbanenumre spillet, så viste lagene seg i denne turneringen å bytte ballen over. Spill var ofte om fullbacks Brasil VM drakt bryte frem for å skape overbelastning, men så forlot seg selv utsatt for motangrep. Sveits 5-2 nederlag til Frankrike var et godt eksempel – Ricardo Rodriguez og Stephan Lichtsteiner ble kontinuerlig angrepet, men så matte Mathieu Valbuena og Karim Benzema forbi dem inn i rommet.

Tady Etekiama scoret to ganger i første omgang for å sette opp AS Vita Club for sin første seier i CAF Champions League-fasen, som opprettholde slanke forhåpninger om fremgang til utfallsstadiet da de slo St George of Ethiopia 2-1 i Kinshasa på tirsdag.

Det var også noen gode krysser fra den algeriske venstreorienterte Faouzi Ghoulam, pluss både Costa Ricas fløyter Junior Diaz og Cristian Gamboa, og den energiske greske paringen Jose Jose Basas og Vasilis Torosidis.

Selv finalen dreide seg Brasil VM drakt om kamper ute – begge lagene jobbet sin høyrefløy, med Philipp Lahm sprang fremover for å kombinere med Muller, og Messi tegnet bredt for å hjelpe Ezequiel Lavezzi. Turneringens vinnende mål kom fra den andre flanken, Mario Gotze slo seg i Andre Schurrles ball fra venstre, men det var passende at vinneren kom fra et kryss.

Etekiama åpnet scoret etter bare syv minutter før du tilføyde et sekund fra straffesparken 20 minutter senere.

IslaMarie maglie del calcio BertieCar

SuzanneCo fotbollströjor barn CheryleKe

HarrietRo fotbollströjor RolandoSt

KaliPicar maglie calcio poco prezzo ZellaFeet

LXEMagdal billige fodboldtrøjer GeriCawth

BeatrisIp fotballdrakter EveretteM

Leave a Reply