Melva fodboldtrøjer Maricruz

Suarez roste kvaliteten af ​​den tyrkiske internationale, der skabte den catalanske side s første mål med et kæmmet pass.

Denis Suarez, derimod, der lavede sin konkurrencedygtig debut til klubben som erstatning for den sårede Andres Iniesta i første halvleg, følte, at Barca’s friske ben var nøglen til sejren.

Luis Enrique lojede Luis Suarezs præstation med at nå 100 Barcelona mål i bare 120 skuespil for klubben sjov, at nogle journalister havde skrevet ham som barcelona Fodboldtrøje overvægtige, da han underskrev fra Liverpool i 2014.

Kun to spillere har nået et århundredes mål for Barca hurtigere end Suarez – Mariano Martin og Laszlo Kubala – der førte op med milepælen med åbnings målet i onsdagens 3-2 Copa del Rey sejr over Athletic Bilbao.

På grund af et fire måneders forbud mod FIFA for at bide Giorgio Chiellini på VM, tog det Suarez et stykke tid at bosætte sig i Camp Nou. Hans første mål kom ikke til hans sjette udseende, psg Fodboldtrøje hvilket gjorde hans succes siden da endnu mere imponerende.

Barca træner nægtede også at udelukke at lave signeringer i januar. Den catalanske klub gør ikke ofte forretninger om vinteren, men Aleix Vidals fremtid forbliver usikker, og hvis han skulle forlade klubben, skulle man underskrive en anden ret-tilbage.

Barcelona fans vil være begejstrede for at høre, at El Clasico er planlagt til 25.

TaralfYvb maglie calcio LemuelRay

MelinaSel maglie calcio poco prezzo Shirleenl

BernieKit maglie calcio a poco prezzo YoungAcos

BebeibMj maglie calcio a poco prezzo KelseyPol

IsmaelCat maglie calcio ModestoIv

LakeshaBa billige fotballdrakter LashawnIh

Leave a Reply