Michale Manchester United fodboldtrøje med tryk MayraSt

Iran havde sandsynligvis ventet at holde fast på et usandsynligt punkt imod en af ​​favoritterne til at vinde turneringen i orden, men blev efterladt tomt af Messi s stoppetidsstrejke.

Queiroz accepterede Messi s brilliance kan til enhver tid ændre et spil, men var mindre villig til at tillade serbiske dommerens beslutninger, som han følte ændrede resultatet af spillet.

Han sagde: ‘Jeg er ikke skuffet, jeg er meget tilfreds med mine spillere. Chelsea fodboldtrøje med tryk To personligheder i spillet gjorde forskellen.

Argentina manager Alejandro Sabella var uenig om, at Iran skulle have vundet en straf og hævdede, at han havde talt med Pablo Zabaleta om hans udfordring på Ashkan Dejagah efter kampen for at bekræfte dette.

Sabella benyttede også muligheden for at understrege sin sides samvær, efter at det var blevet sat spørgsmålstegn ved og udpeget Messi til ros efter rapporter om uenighed mellem parret.

Queiroz fortalte senere til ESPN FC, at han ønsker, at Iran skal AC Milan fodboldtrøje med tryk sætte skuffelsen over nederlaget bag dem og bygge op mod deres endelige gruppespil mod Bosnien-Hercegovina, hvor den portugisiske chef insisterer på hans side stadig har mulighed for at kvalificere sig til 16-runde.

Fulhams Ashkan Dejagah talte også til ESPN FC og forklarede, at det er vigtigt, at Iran stadig tror på deres chancer for at komme ud af gruppen.

EmilWeind maglie calcio poco prezzo GastonQui

MagdaMaso fotballdrakter DonnellBu

Joesphpfx fußballtrikots LoreneMcL

BeatriceE Fodboldtrøjer Børn ChandaSea

Eulalialt Fodboldtrøjer MistyNade

Cliftonga maglie calcio poco prezzo MillieFar

Leave a Reply