Myrtle fotbollströjor barn AngeloCo

‘Våra chanser är otroligt smala nu. Det kommer att bero på att Italien vann sina nästa två matcher med ett stort antal mål, och vi slog Costa Rica med det önskade antalet mål också. För att vara i chans att fortsätta behövde vi verkligen ett resultat i kväll – en oavgjort eller en seger – och vi fick inte det. Jag tror att i båda spelen har vi visat några delar av att spela bra fotboll, Spanien vm tröja barn och vi är ett lag som gör framsteg. Men resultaten avgör allt och båda resultaten har varit negativa. ‘Det är underförstått att det finns liten aptit i FA för en förändring, med Hodgson som kom fram till Euro 2016 i Frankrike.

Island vm tröja barn

  Facebook

Suárez strävar fortfarande efter att göra en långvarig inverkan i Brasilien och den 27-årige, endast halvpassad efter nyckelhålkirurgi i Montevideo den 22 maj, hade sin egen personliga motivation att utmärka sig med tanke på hans uppfattning att han hårdhanterades av FA över hans ökända kollaps med Patrice Evra och Branislav Ivanovic.

‘Jag hade drömt om det här’, sa han. ‘Jag njuter av det här ögonblicket på grund av allt jag lidit, kritiken jag fick. Före spelet skrattade för många människor i England om min inställning de senaste åren. Detta är en mycket bra tid för mig. Jag vill se vad de tycker nu. ‘

I slutet tröstade Uruguayan sin klubbkaptein, Steven Gerrard, som oavsiktligt blinkade på Fernando Musleras point downfield före Suárez vinnare fem minuter från tiden. ‘Jag sa till honom att fortsätta,’ tillade Suárez. ‘Han är den bästa spelaren jag har spelat med på planen. Det här är ett oturigt ögonblick för honom. Jag tycker inte om det när han gör ont så här. Jag sa: ‘Fortsätt, glöm det här spelet, du är en av de bästa.’ Men det är ett fantastiskt ögonblick för mig. Kanske för några dagar sedan trodde jag att det inte skulle vara möjligt. ‘

Leave a Reply