Nancy fotballdrakter KatrinaD

og akseptere en invitasjonPlatini og tidligere FIFA-president

I mai kunngjorde den tidligere franske angripende midtbanespilleren at han ville trekke seg tilbake som president for Europas fotballs Portugal VM drakt styrende organ etter at hans forbud mot fotball ble redusert fra seks år til fire år av Domstolen for voldgift for idrett.

Michel Platini forventes ikke å delta i Euro 2016-finalen, selv om UEFAs generalsekretær ad interim Theodore Theodoridis håper den utgående presidenten vil forandre seg og akseptere en invitasjon.

Platini og tidligere FIFA-president Sepp Blatter ble i utgangspunktet gitt åtte år av verdensfotballens styrende organ over en to millioner sveitsiske francs betaling, verdt £ 1,25 millioner da, laget av Blatter til Platini i 2011.

Det ble rapportert onsdag at det var anbefalt at FIFAs president Sepp Blatter fikk en 90-dagers suspensjon, og UEFAs president Platini kan møte samme sanksjon.

Han understreket han som fortsatt er fast bestemt på å Brasil VM drakt vinne februars valg for å lykkes Blatter som FIFA-president.

Foreslåtte reformer inkluderer integritetskontroller for medlemmer av FIFAs styre, tidsbegrensninger for tjenestemenn og offentliggjøring av lønn til alle ledende FIFA-ansatte, inkludert presidenten.

Men i en uttalelse som ble utgitt på torsdag, sa Platini: ‘Det ble rapportert i går kveld at undersøkelseskammeret i FIFAs etiske komité har til hensikt å anbefale til sin domskammer at jeg får en 90-dagers suspensjon.

Leave a Reply