Natalia Norges drakt barn Mellisav

Manchester United fremover mottok sin ‘Guldbollen’ – Golden Ball – pris ved en seremoni i Stockholm som utvider en suksessløp som begynte i 2007.

Ibrahimovic, som også vant prisen i 2005, før han mistet til Fredrik Ljungberg et år senere, forlot Paris St Germain for Manchester United om sommeren og har opplevd blandede formuer i sitt nye hjem.

Men i Sverige fortsetter han å regjere, til tross for å bringe sin internasjonale Lazio Fotballdrakt karriere til slutt etter Euro 2016. En bronse likhet av den 36-årige, skapt av kunstner Peter Linde, vil snart stå utenfor Friends Arena-stadionet i Stockholm, hvor Ibrahimovic scoret et fantastisk overheadspark for å få tak i en 4-måls hodelag mot England i november 2012.

Ibrahimovic sa: ‘Etter alt hardt arbeid i 15 år i landslaget, og 20 i min karrierekarriere, føles det som det er verdsatt. Fyren fra Rosengard vil få sin egen statue i hovedstaden. En stor takk Monaco Fotballdrakt til alle .

Ibrahimovic avsluttet sin internasjonale karriere med 62 mål i 116 kamper.

Malky Mackay skilt selskap med Cardiff i desember.

Cardiff City har sendt inn en sak angående oppførselen av tidligere leder Malky Mackay og tidligere leder av rekruttering Iain Moody til fotballforeningen styrende organ har bekreftet.

Cardiff sendte dossieret til FA med detaljer om Mackay og Moodys tid på klubben.

IrisGille Fotbollströjor barn RIBGeneva

GeoffreyS fußballtrikots GalenGrav

NevilleKi fußballtrikots DougNlkwm

LenardDar fotballdrakter barn NanceeJer

CharlineT fußballtrikots VernonFor

MelissaDa Billige Fodboldtrøjer Børn TeresaCar

Leave a Reply