Natalie Chelsea ny trøje AngleaM

Chelsea-bossen Mourinho ser Stones som en langsigtet erstatning for den nuværende Chelsea-kaptajn John Terry og planlægger Stones og Kurt Zouma som et fremtidigt centralt forsvarligt partnerskab.

Men med Manchester City og Manchester United også overvåger situationen, sagde kilder til ESPN FC, at han er ivrig efter at gøre endnu et skridt for at binde forsvarer ned.

Everton insisterer Stones er ikke til salg med spilleren, der stadig har fire år til at løbe på sin nuværende aftale, og spilleren selv Juventus ny trøje har sagt, at han er glad i Goodison Park, selvom kilder fortalte ESPN FC, kunne han være ivrig efter at fortsætte sin udvikling ved Stamford Bridge med løfte om en lukrativ kontrakt.

Hvad der er nøglen til Boro, er at holde fast i talentet Adam Clayton, Adam Forshaw og George Friend, som var alle afgørende i de tidligere kampe for at fremme. Først og fremmest har homegrown-helten Ben Gibson – formand Steve’s nevø – været fremragende for holdet i et par år nu. Hans indsats og dygtighed er ikke Arsenal ny trøje gået ubemærket, med en lang række engelske klubber, der holder faner på ham og hans velfortjente call-up til England holdet tilbage i april.

Middlesbrough hævdede en troværdig draw mod Manchester City sidste gang ude.

Gibson har dannet en fantastisk alliance med center-back Chambers, og parret var mercurial mod Man City, der gør et fremragende arbejde for at holde tvillingstrussen af ​​Sergio Aguero og Gabriel Jesus under wraps.

TimmyOrr billiga fotbollströjor LeonelPie

GraceSher fotbollströjor barn EleanorSc

Marieyrbv maglie calcio a poco prezzo ThurmanGu

Dorrisnsh Fodboldtrøjer LupitaSla

QuincyKue billiga fotbollströjor BrandiGoo

VerleneGo fotbollströjor KarolynRu

Leave a Reply