Paulina Napoli ny trøje Camille

Hans filosofi har altid været at prioritere Premier League og kravene til det vil igen gøre succes i kopperne mindre af et mål uanset Champions League kvalifikation.

Tidligere på et tidspunkt . . . i midten af ​​sidste uge kom de chokerende nyheder fra Stamford Bridge. Klubben og Mourinho indvilligede i at dele veje på grund af barrage af dårlige resultater, de opnåede siden begyndelsen af ​​sæsonen.

Jose Mourinho har ærligt afsløret hvilken klub er speciel i hans hjerte. Han har også Chelsea ny trøje udstedt en vigtig anerkendelse af sine egne vaner hidtil.

Jose Mourinho havde et sidste interview før han blev officielt fyret af Chelsea i går. I interviewet med BT Sports sagde lederen, at han var meget glad for at få erfaring med at håndtere de bedste klubber i Europas rige, som Chelsea, Inter Milan, Porto og Real Madrid.

Den portugisiske leder nægtede ikke, at kun Blues, der har et særligt sted i hans hjerte. Han leverede det med ganske tungt og fuld af følelser.

Specielt er de to ord, som Jose Mourinho fremsender, som Napoli ny trøje citeret af hans ikke-fodboldkonsulent, CAA, at han vil komme tilbage til spillet med det samme, han er ‘ikke træt’ og ‘vil ikke tage en sabbatsdag’.

Den tidligere Chelsea-leder sagde også i en erklæring via sin Los Angeles-baserede CAA-agent, der behandlede alle kommercielle tilbud uden for fodbold, at hans afskedigelse af Roman Abramovich i torsdag var første gang, han var blevet bedt om at forlade klubben ud af vejen.

SimaBuche billige fotballdrakter BerylCglg

MaudeMarl billiga fotbollströjor AlysaGlen

AllieEich billiga fotbollströjor JeanettGa

VirgilioM billiga fotbollströjor DarrylRea

Chandrabf Günstige fußballtrikots CathrynGo

VOPLouann fotbollströjor barn TeresitaP

Leave a Reply