Rodrigo Tottenham Hotspurs kläder Nigel

Luis Enrique var också olycklig när han misslyckades med att utdöma straff för en Charles Foul på Sergi Roberto i området 1-0 med Gil Manzano istället ger en frispark på kanten av lådan.

På en prestationsnivå kände han att hans sida inte förtjänar att förlora i Malaga och föreslog även att poängen var orättvis.

Trots förlusten vägrade han att kritisera sina spelare och sade att han var ‘glad över sin Liverpool tröja inställning’ men han erkände att det gjorde ont för att de skulle kunna behålla ligatiteln.

Barcelonas manager Luis Enrique var fortsatt snygg över möjligheten att teckna en ny affär vid klubben bortom slutet av säsongen.

Luis Enrique, 46, har funnit stor framgång vid Camp Nou, som vann La Liga och Copa del Rey dubbel i båda sina säsonger som ansvarar – liksom Champions League och World Cup i 2015. Men med sitt kontrakt som slutar i sommar är Chelsea tröja det tryck för honom att skriva en förlängning.

Men spanjoren vill noga överväga sin framtid innan han begår sig.

Efter vintersemesteren återvänder Barcelona till handling mot Villarreal den 8 januari och hoppas kunna stänga klyftan på Real Madrid högst upp på bordet.

 När det gäller resultaten ensamma kunde den tredje omgången av La Liga-spel inte ha gått bättre för Barcelona.

NatalieGr Billige Fodboldtrøjer Børn Florencia

MarisaKzo Billige Fodboldtrøjer Børn CasimiraR

ShanelAug maglie calcio ChandaKor

SherrylIh billiga fotbollströjor BetseyWrs

ReggieEge Fodboldtrøjer FlynnLass

JudyHokes billiga fotbollströjor DallasWoo

Leave a Reply