SilviaF Tottenham Hotspurs Tröja Sammie

chelsea tröjaWayne Rooney sparkade hem en vältagna tredjedel strax innan pausen och Juan Mata gjorde det fyra precis före timmarkeringen med en säker finish.

Falcao, som startade spelet på bänken, ersatte Mata i 67 minuter och kom nära att öppna sitt konto när Rob Green slog ett Blind-skott, men QPR-målvakten reagerade snabbt för att neka Colombianen.

Van Gaal, som hade gått fyra matcher utan seger, vill använda segern som springbräda för resten Manchester United Tröja av säsongen. Det kände verkligen som början på en ny era på Old Trafford.

United spelade i en 4-4-2 diamant, gick bollen snabbare, de var mer kliniska framför målet och atmosfären i marken var jublande.

Med 150 miljoner pund av ny talang som är tillgänglig för honom, och spelare som Mata, som hade ett enastående spel, har Van Gaal potentialen att uppnå en topp-tre-finish, som beskrivs av hans arbetsgivare, i alla fall.

Trots den offentliga spänningen kring ankomsten av Falcao Rio Liverpool Tröja Ferdinand fick den största mottagningen från hemmafrustarna före sparken.

Den tidigare United-centerhalvdelen, som klagade på att han inte fick en riktig avstängning på sommaren, fick en stor ovation och en present från Sir Bobby Charlton strax före kick-off.

Efter den första visselpipan lät det inte längta efter Ferdinands gamla lagkamrater, och Uniteds nya signeringar, att sätta honom under stort tryck.

HansSkals maglie del calcio LuzMcknig

ShielaGoo maglie del calcio JuneYuran

NorrisSwe fotbollströjor RethaHack

LorettaDa fotballdrakter barn LibbyLaph

NicholasS maglie calcio poco prezzo LloydWats

RobertaGr Billige Fodboldtrøjer HudsonPfa

Leave a Reply