Tessa Marianne

Faktum är att pemilahen i själva verket gav material om typen och metoden för att sortera avfall efter den aktiva TPST. Tambakrejo Village vill emellertid motsatsen. Enligt styrelsen för TPST Guna Lestari och Tambakrejo Village regeringen är det viktigaste av pemilahs kompetens. Om du vill vara effektiv går, nummer ett ja den pemasi-pemilah som håller TPST. Hans svar måste utbildas, säger Roma tröja Misbachul Ullum, TPST-rådgivare Guna Lestari.

Socialiseringsgruppen för Miljöhygieniska Byrån Sidoarjo deltog i ett fullständigt lag för att tillhandahålla skräpseparationsträning till fem avdelare. De är Suyono, Sandut Ariyanto, Suwaji Sugiranto, Yatmo och Sawili.

De fem medelålders männen såg entusiastiska ut. De förbereder sedan morgonen för att skräpa i medborgarnas hem med vagnar. Avfallet används som ett simuleringsobjekt för sortering av träning. Typ av skräp komplett. Starta plasten, våt skräp, duplex, tills återstoden.

Skräpet blandas Real Madrid tröja ihop. Marjati, en medlem av DLHK Timsos som ansvarar för Waru-området, förklarade olika typer av sopor. Han citerade sorteringsprocessen. Beväpnad med fem korgar, skiljer Marjati skickligt skräpet efter typ. Ta ut soporna som kan säljas. Till exempel, plast, papper, kartong, samma glasflaskor. Tja, det våta skräpet kvar, senare kan diuruk, klart Marjati.

Charolett Fotbollströjor barn HXGJerrol

StarGodwi fotbollströjor barn LeonelEbd

RobertoHa fotballdrakter barn LaunaGoul

Margareta fußballtrikots kinder TamerayzG

FranklinT billige KiaGarvan

JNBAliiuu Günstige fußballtrikots WinonaKil

Leave a Reply