Tracy Benfica fotbollströja CornellC

fotbollströjaåret men misslyckades med att uppnå ett

Kan inte återansätta till mars förrän Potters bestämde att det vore bäst att låna sina unga utsikter ut för att få honom regelbunden första Italien VM Fotbollströja lagspelstid.

Med den tidigare New England Revolution-spelaren som kan göra sin Utrecht-debut på onsdag mot NEC i den holländska cupen har Agudelo talat om sin glädje att äntligen få chansen att spela i Europa.

Agudelo, 21, kom överens om en överenskommelse med Premier League-sidan Stoke City förra året men misslyckades med att uppnå ett arbetstillstånd för sitt drag i november.

Hans karriär saktade när han lämnade revolutionen för att underteckna med Englands Stoke City i januari 2014 misslyckades med att få ett brittiskt arbetstillstånd och lånades till Nederländerna ‘Utrecht för den senare delen av 2013-14 säsongen. Han återvände till revolutionen i januari.

Den amerikanska kaptenen Clint Dempsey, som har skett sedan en hamstringsskada under träningen i förra månaden, kommer att sakna spelet, vilket är förberedelse för Spanien VM Fotbollströja den här sommarens CONCACAF Gold Cup. Framåt Jozy Altidore serverar en speluppläggning efter sitt röda kort mot Schweiz förra månaden .

Juan Agudelo har berättat RTV Utrecht han uppnår en dröm genom att leka i Europa efter att Jozy Altidore övertygat framåt att skriva på lån med FC Utrecht.

Länkade med en mängd klubbar i Danmark, Belgien och Nederländerna, valde Agudelo slutligen FC Utrecht och kom överens om en låneavtal till slutet av säsongen.

ClarissaH http://beyblade-games.net/index.php?task=profile&id=866393 DanelleGl

LorrieTes http://bestclassified.in/user/profile/228510 BrittanyM

ClintKabu http://www.nampadhospital.org/punbb/profile.php?id=191 BSZIdabjl

OSNLindab http://topdiffusion.free.fr/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=JakeY66823 AlexGiffe

DorisTole http://pizzeriabelvedere.ch/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10116 DorotheaC

SelenaRoh http://bbs.cnyuan.com.cn/home.php?mod=space&uid=417424&do=profile&from=space ZeldaZyls

Leave a Reply