Williemae Tyskland vm trøje WayneCo

ting kom ind i evalueringen Der er ingen tvivl om at

Concacaf World Cup kvalifikation er brudt. Men hvad skal erstatte hexen?

Opfordringer til Klinsmanns afgang var blevet døvende efter den ubesværede 4-0-nederlag i Costa Rica i sidste uge, hvilket gav Brasilien vm trøje Gulati uden valg. ‘Resultaterne har været op og ned,’ indrømmede præsidenten. ‘Hvad går det med at træffe beslutningen? De seneste resultater, taler med folk tæt på holdet. Vi ønskede at være i Confederations Cup næste sommer, vi ønskede at være i Brasilien i OL og få en bedre start til Hex. Det fik vi ikke, men mange ting kom ind i evalueringen.

Spanien vm trøje

‘Der er ingen tvivl om, at presset er steget på alle i spillet – det er spillere, trænere og administratorer, ledere og alle andre. Det er en refleksion på visse ting. De teknologiske ændringer og hastigheden af ​​information og sociale medier tilføjer en dimension af pres, hvilket ikke er noget, Bruce ville have oplevet i sin første runde.

‘To – vores fans er meget mere intelligente om spillet. De ser spillet, er meget lidenskabelige og de kender spillet på en måde og i tal, som ikke ville have været muligt 15 eller endog 20 år siden.

‘Så vi har en gruppe sofistikerede fans, hvilket er en god ting. Og tallet er steget dramatisk. Alle disse ting fører til mere pres, men vi ser på dem som positive. I situationer hvor der har været dårlige resultater, og folk føler sig presset, kan man ikke lide at stå over for truppen, men det er en naturlig del af spillet. ‘

Arena ankomst vil varme hjertet af MLS kommissær Don Garber, som blev en stærk kritiker af Klinsmanns opfordring af spillere til at prøve deres held i Europa frem for at stagnere i Amerika. Den mest succesfulde træner i amerikansk historie var imidlertid hurtig at diffunde eventuelle tidlige forslag om, at hans synspunkter er radikalt forskellige fra hans forgænger.

KatherinK fodboldtrøjer børn Dominique

EthanBale maglie calcio SilasLabo

SavannahG fotballdrakter barn KevinGetz

CamilleMi fotbollströjor barn HenryDxbz

DennisLev fotbollströjor barn TrenaOppe

DeanaTruc maglie calcio TitusFend

Leave a Reply