Xiomara Roma Fodboldtrøjer børn Bettieg

Ahok-Djarot formåede at fange 47,3 procent af respondenternes stemmer. Overlegen sammenlignet med Anets-Sandi, der får 44,8 procent af respondenternes stemmer. I mellemtiden, der ikke har valgt et valg, er så meget som 7,9 procent.

Så hvad er grundene til, at respondenterne foretrækker Ahok-Djarot snarere end Anies-Sandi? Her er anmeldelsen.

Charta Politika Executive Director Indonesien Yunarto Wijaya sagde årsagerne til respondenternes valg på Napoli Fodboldtrøjer børn den første petahana på grund af det virkelige arbejde, svarende til 31,9 procent. For det andet fordi det var fast 22,7 procent.

Mens valget på Anies-Sandi har den mest grund, der er venligt og høfligt lig med 22,9 procent. Næste fordi ligen af ​​religion, der er så meget som 22,6 procent.

I mellemtiden er der flere faktorer, som respondenterne overvejer i valget af valg.

Anies-Sandi vinder kandidatens personlighedsfaktor med overtagelsen PSG Fodboldtrøjer børn af ​​80,9 procent ‘forklarede han.

Til oplysningsundersøgelser blev dataindsamling udført den 7. -12. April 2017 gennem ansigt til ansigt-interviews ved hjælp af strukturerede spørgeskemaer.

Antallet af prøver er 782 respondenter fra 1 000 planlagt i fem byer.

Undersøgelsen anvendte en flerstedsprøvet stikprøveudtagningsmetode med en fejlmargin på cirka 3,5 procent ved et 95 procent konfidensniveau.

FayCyhfrn Fodboldtrøjer Børn CarmeloPa

FayCyhfrn Fodboldtrojer Born CarmeloPa

DonnaPta fußballtrikots KatriceMa

ReginaQgq fußballtrikots kinder CierraBel

JarredLoy maglie calcio poco prezzo JTIBenas

LyndaHeid Fotbollströjor ChongdzQp

Leave a Reply