Zulma Spanien Barn fotbollströja Anastasi

europeiska klubbar att försöka underteckna honom i

Förra veckan kallade Didier Deschamps honom till Frankrikes första lag. Han är förmodligen redo att spela på en stor klubb. Han kunde Polen VM Fotbollströja förbättra United med sina dribblingskunskaper och takt. Men han måste fortfarande förbättra sin konsistens och sin förmåga med sin rygg till mål. Han är till exempel inte en mycket bra header på bollen och skulle inte vara bekväm i ett kick-and-rush-lag. Men hans takt passar perfekt Schweinsteiger eller Mata pass.

Dessa statistik övertygade många europeiska klubbar att försöka underteckna honom i mycket ung ålder. Monaco ledde loppet och utnyttjade tävlingen om platser i Lyon. De undertecknade honom på ett treårigt kontrakt för en avgift på 5 miljoner euro 2013 då han bara var 17 på tiden.

Martial gjorde 32 mål i 21 matcher i U17-mästerskapet. För Frankrikes ungdomslag gjorde han nio mål i 17 matcher för U16s nio mål i 13 matcher för U17 och tre mål i fyra matcher för U18-talet.

Martial är en av de mest Argentina VM Fotbollströja begåvade unga franska framåt. Han är en ung anfallare som också kan spela ut brett. Han tog examen från Olympique Lyonnais-akademin och har varit känd i åratal på grund av sin imponerande statistik på ungdomsnivå.

Jag är inte förtjust i jämförelser men han har många attribut som får honom att se ut som Thierry Henry. Faktum han spelar för Monaco, hans förmåga att spela på vingen och som anfallare, hans färdigheter i en-till-ett-situationer, håller bollen upp, hans hastighet …

Leave a Reply