Filomena LeonoreR

Den första hälften var katastrofal; Det slutade 0-0 och albanerna var aldrig i fara. På halvtid gick Frankrike tillbaka till en 4-3-3 som Pogba, med Griezmann snart att följa, kom igen. Värdnationen vann i sista minuten och Deschamps kom undan med det. Han hade ingen anledning att ändra någonting och särskilt inte, som han sa, att anpassa sig till oppositionen. Frankrike anpassar sig inte till Albanien, ännu mindre så Roma tröja 2018 hemma.

Deschamps är vanligtvis en mycket konservativ chef och det var väldigt till skillnad från honom att förändra allt runt. Han hade alltid skyddat Pogba och Griezmann och att bänk dem var ett stort samtal, eftersom det var att ändra sin taktik när 4-3-3 har arbetat så bra sedan han tog över sommaren 2012. 4-2-3 -1, vilket gjorde en skillnad som Plan B under de senaste 30 minuterna mot Rumänien på turneringsdagen, var ett misslyckande som en Plan A.

Didier Deschamps Bayer Leverkusen tröja 2018 ‘lagval var fel igen och han kanske inte lyckas senare i turneringen.

Men i Irland gjorde Deschamps det igen och, om något, gjorde ännu främlingens beslut. Blaise Matuidi hade spelat 44 gånger för Frankrike under nuvarande manager, med allt utom en av de här framträdandena som vänster mittfältare, mestadels i en tremans matchning.

Aldrig spelades han till höger, till söndag.

MiquelSco maglie del calcio BethanyBg

Fredrickq billige fotballdrakter Susanarwp

LatoshaOl billiga fotbollströjor YTSRodger

ColumbusC Fodboldtrøjer AdamBrune

Blondellt Billige Fodboldtrøjer Børn COOAidan

JaninaKab fotbollströjor DeeTrujil

Leave a Reply