Boyce landslagsdrakter barn LorettaD

Det var midtbanen duoen som produserte spillets første sjanser når Jack så en innsats blokkert før kroatiske blinket bredt.

Kranjcar brøt ut med en fantastisk sjanse i det 23. minutt da han skaret hovedet etter at James Tavernier feide en farlig ball til bakposten mens David Bates sparket over fra et Kranjcar-hjørne.

Akkurat som blå nerver begynte å jangle med åtte minutter å gå til halve tiden, oppdaget den tidligere Portsmouth Juventus drakt 2019 og Tottenham playmaker den avgjørende chinken i Progres ‘rustning.

The minnows innrømmet et frispark på kanten av sin egen boks, og da de jogget tilbake til posisjonen, tok Kranjcar settet raskt å slippe Miller til slotten under Sebastien Flauss.

Men besøkstoppet gjorde det bedre da han parerte til en annen Kranjcar-innsats og en dykking Cordoso-header før pause.

Miller skutt brått tidlig i den andre perioden, men det var et hjerte i munn øyeblikk da Alexander Karapetian ble forlatt alene for å Juventus drakt 2019 brenne rett ved Wes Foderingham.

Gers klarte ikke å få mest mulig ut av sine store besittelsesnumre, men til og med innføringen av en ny signering Daniel Candeias gjorde lite for å øke intensitetsnivåene.

Den åpenbart brukte Kranjcar bøyde seg ut med 23 minutter igjen, og ble erstattet av Jordan Rossiter da han kom tilbake fra en enda lengre skadeavslag.

DedraAtki Günstige fußballtrikots DorotheaL

AbigailOs maglie calcio RhysLazen

TerrellTi Billige Fodboldtrøjer Børn KellePope

Henrietta maglie calcio AmyAschef

ArchieSte Billige Fodboldtrøjer Børn AIWSharon

EvelyneRo Fodboldtrøjer Børn CelesteCh

Leave a Reply