Celinda Bayer Leverkusen fodboldtrøje med tryk Hubertw

Men målmanden fra Hull City, Eldin Jakupovic, kunne redde sit mål fra Alexis Sanchezs straffespark, så Arsenal kunne ikke fordoble føringen i første halvleg.

Gunners kunne dog endelig vinde spillet efter Theo Walcott, Sanchez og Granit Xhaka hver scorede et mål i anden halvdel. Spillet er i sidste ende ender 1-4 for de besøgende ‘fordel over Hull City.

Selvom hans hold vandt, kan Wenger ikke være forbi med Sanchez, som blev straffesekretær. Valencia fodboldtrøje med tryk Selvom Wenger har givet rækkefølgen til enhver, der blev straffere, hvor navnet Santi Cazorla var i første omgang.

Arsene Wenger beklagede også manglen på en række spillere i Liverpools nederlag, men insisterede på, at han ikke straks vil panikere og handle for spillere.

Et spændende spil på Emirates Stadium startede, da Liverpool slog 1-0 før jubilant med en 4-1 føring med Jurgen Klopps hold og derefter nødt til at scramble over Arsenals modstand, som derefter scorede to gange i et forsøg på Arsenal fodboldtrøje med tryk at redde et punkt.

Med center-back duo Gabriel og Per Mertesacker skadet og Laurent Koscielny uegnet Wenger inkluderer et ungt par Calum Chambers og Rob Holding i hjertet af forsvaret.

Den uerfarne duo duo fik chancen for at møde et Liverpool-hold og Wenger insisterer på, at han ikke vil være panikkøbende, men vil kun se efter de nødvendige og tilgængelige spillere.

GilbertPi maglie calcio poco prezzo AlineHilt

LilianAgu fotballdrakter ClydeLett

KevinHils maglie del calcio IrishbaQ

OttoThiel Günstige fußballtrikots CooperMcL

FaustoAtk fotballdrakter PerryMoor

JunkoBarr billiga fotbollströjor DerrickMa

Leave a Reply